DJ KARSTEN LOUD

Karsten Loud startede sin dj karriere som 16 årig og siden da er det blevet til et utal af spillejobs på landets største klubber, festivaller, virksomheder, modeshows udstillinger og eksklusive privatfester.

Karsten spiller også en betydelig rolle i forbindelse med kulturelle arrangementer i København.

I nyere tid bør især fremhæves sommerprojekterne “Kaj – Din ven i solen” og “Bølgen“. Konceptet for begge projekter er at samle folk i udvalgte skønne omgivelser under åben himmel og med elektronisk musik som omdrejningspunktet.

Herudover er han også en del af DJ kollektivet Love Hangover, som er et disco party crew med repertoire fra midt 70’erne til slut 80’erne. Love Hangover har siden 2014 fyldt forunderlige dansegulve på de fineste klubber og spillesteder rundt omkring i København.

Karsten har ligeledes stor erfaring i at spille til firmafester, fødselsdage og bryllupper. Her er musikken som oftest genkendelig med gode klassikere fra de sidste 5 årtier samt nyere hits. Ved en international konference fik han tildelt titlen “Verdens Bedste DJ” Den titel er der ingen grund til ikke at prale lidt med : )

Se også hans hjemmeside https://loudmusic.dk/dj-karsten-loud/

Hvem er Karsten

 

 

Back